Hulp gevraagd!

Sinterklaas en de  pieten worden door de burgemeester van Leiden ontvangen op de Beestenmarkt. Dit is een groot feest, waarbij op het podium ook optredens zijn. De kinderen van Leiden kunnen daarna kijken naar de optocht en de Sint ontmoeten en de hand schudden op het Stadhuisplein.

Vrijwilligers

VANWEGE HET CORONA-VIRUS ZIJN WE OP DIT MOMENT NIET OP ZOEK NAAR NIEUWE PIETEN.

Andere medewerkers zijn hard nodig. Wil je aan Sinterklaas in Leiden 2020 een steentje bijdragen, in de voorbereidingen, als gastvrouw, opruimer, grafisch ontwerper, sjouwer of verkeersregelaar? Of wil je iets anders doen waarvan jij denkt dat de Stichting Sinterklaas in Leiden dat goed kan gebruiken? Neem dan contact op met de commissie vrijwilligers.

 

Facebook Facebook

Sinterklaas in Leiden heeft ook een eigen Facebookpagina. Neem snel een kijkje!

Sint in Leiden op Facebook »

Lieve Sint en Piet!

Om het Sinterklaas-feest compleet te maken start Sinterklaas een wensenactie onder de naam “Lieve Sint en Piet”. Ieder kind in Leiden kan een mooie wens indienen. Geen wens is te gek voor Sinterklaas! De mooiste wensen laat Sinterklaas tussen 23 november en 5 december in vervulling gaan. De wensen kunnen tot en met 22 november worden ingediend.

KLIK HIER OM EEN WENS IN TE DIENEN

 76996033_2794950417204461_8004747866310443008_n.jpg

Help mee! Help mee!

Sinterklaas in Leiden is op zoek naar vrijwilligers, donateurs en sponsors! Wil je meer weten over onze organisatie neem dan contact op!

Meer informatie over de ANBI-status »