Word ook vriend van Sinterklaas!

Word nog snel vriend van Sinterklaas en ontvang nog voor de intocht de enige echte buttons van Sinterklaas! Aanmelden kan t/m dinsdag 20 november 2018.

De actie ‘Vriend van Sinterklaas’ is onderdeel van de Stichting Sinterklaas in Leiden.

De Stichting Sinterklaas in Leiden organiseert jaarlijks de intocht van Sinterklaas in Leiden.

De doelstelling is een kwalitatief goede ontvangst van Sinterklaas, die vooral de kinderen in de leeftijdsgroep van 2 tot 8 jaar aanspreekt. Daarom wordt er samengewerkt met een professionele zanger/presentator.

Ook de mogelijkheid om Sinterklaas persoonlijk te benaderen en te spreken is een vast en belangrijk onderdeel van het programma. De Stichting Sinterklaas in Leiden zorgt er steeds voor dat alle kinderen gelegenheid krijgen om Sinterklaas van heel dichtbij te ontmoeten en een kleine attentie te ontvangen.

Het doel van de ‘Vriend van Sinterklaas’ is om deze jaarlijkse traditie financieel te ondersteunen.

Kinderen die aangemeld worden als ‘Vriend van Sinterklaas’ ontvangen van Sinterklaas een persoonlijke brief met daarbij een button waarop vermeld staat: Vriend van Sinterklaas.

Kinderen zullen het leuk vinden deze button te dragen tijdens de intocht of verder gedurende de Sinterklaastijd. En … het zal Sint en zijn Pieten niet ontgaan wie Vriend is van Sinterklaas!

Ja, ik word VRIEND VAN SINTERKLAAS!

Je kunt daarvoor € 6,00 (of meer) overmaken op ING bankrekening NL70 INGB 0006 1162 59 t.n.v. Stichting Sinterklaas in Leiden te Leiden. Vermeld bij de overboeking de naam van het kind plus adres, postcode en plaats. Dan zorgen wij dat uw kind de enige echt van Sinterklaas ontvangt met natuurlijk een persoonlijke brief van Sinterklaas. 

 

 

Facebook Facebook

Sinterklaas in Leiden heeft ook een eigen Facebookpagina. Neem snel een kijkje!

Sint in Leiden op Facebook »

Help Sinterklaas!

Is het altijd al je droom geweest om naast Sinterklaas te staan op Pakjesboot 071?! 
Pak dan nu je kans! Er zijn op dit moment nog een paar plekjes beschikbaar. Wil je erbij zijn op zaterdag 16 november?  Mail je gegevens naar info@sinterklaasintochtleiden.nl.

P.S. Niet alleen bij de intocht zoekt Sint helpende handen. Ook voor het Huis van Sinterklaas in de Waag kan je je aanmelden als vrijwilliger.

 73115802_2514086085350767_6506366701678886912_n.jpg

Help mee! Help mee!

Sinterklaas in Leiden is op zoek naar vrijwilligers, donateurs en sponsors! Wil je meer weten over onze organisatie neem dan contact op!

Meer informatie over de ANBI-status »