Sinterklaas in Leiden één van de vele winnaars Rabobank Wensenfonds

22 november 2013

Donderdagavond 21 november was het zo ver: De Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest reikte de prijzen uit van het Rabobank Wensenfonds. Namens de Stichting Sinterklaas in Leiden waren de secretaris Roy Zitman en coördinator vrijwilligers Jeffrey Glasbergen aanwezig.
 
Voorzitter Peter van Delft is in zijn nopjes: "Er waren veel genomineerden en veel doelen die je van harte een bijdrage uit het Rabobank Wensenfonds gunt. Ik vind het dan ook geweldig dat zo veel stichtingen en verenigingen uit de regio dankzij de Rabobank hun wensen in vervulling zien gaan. Als Sinterklaas in Leiden kunnen we met het bedrag nieuwe kleding kopen. Dat is hard nodig; veel van onze pieten kunnen wat nieuws gebruiken!"

En Sinterklaas in Leiden bevestigt dat hoogstpersoonlijk: "De Keukenpiet heeft een grote vlek op zijn schort, Klimpiet is blijven hangen aan een schoorsteen en heeft een grote winkelhaak in zijn broek. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik geef het geld liever uit aan cadeautjes voor de kinderen dan aan nieuwe dienstkleding. Rabobank, bedankt!"

 

« Terug naar nieuwsoverzicht