Sinterklaas deelt niet uit - Jij deelt uit: aan de Voedselbank.

9 november 2013

Sinterklaas deelt niet uit - Jij deelt uit: aan de Voedselbank.

Op zondag 24 november zijn Sinterklaas en de zwarte pieten bij Albert Heijn op de Hooigracht. Ze zijn er dan niet om cadeautjes uit te delen, maar om boodschappen te krijgen. Voor de Voedselbank Leiden.

5 jaar geleden is André Sloos begonnen met een samenwerking tussen Sinterklaas en de Voedselbank. De Stichting Sinterklaas in Leiden zet deze samenwerking graag voort. Sinterklaas zal op zondag 24 november tussen 12 en 16 uur bij de Albert Heijn aan de Hooigracht  aanwezig zijn. Je kunt met Sinterklaas of zwarte piet op de foto!

Voor mensen en gezinnen die zijn aangewezen op de voedselbank vraagt Sinterklaas een bijdrage in de vorm van een of enkele boodschappen. Denk daarbij vooral aan langer houdbare levensmiddelen: groente/fruit/vis/vlees in blik, koffie, suiker, thee, houdbaar broodbeleg, pasta, rijst, saus etc. Geld geven zodat de Voedselbank zelf boodschappen kan doen mag ook.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers Flip Landwaart, Peter van Delft, Jusana van Delft, Marjolein Naald en de sponsors Paul v.d. Post, Rogier de Bruin, Rufo-Clean, fa. Hoppezak Laboratorium Rijnland Ziekenhuis, Joke v.d. Poel, BT Tapijt, Kinderkleding Tokkelientje en HamburgerMe.

Meer weten over de Voedselbank in Leiden? www.voedselbankleiden.nl.

Ook sponseren of doneren? Neem contact op met de Voedselbank Leiden, voedselbankleiden@hotmail.com.

 

« Terug naar nieuwsoverzicht