Ook intocht voor kinderen in LUMC

13 december 2014
Ook intocht voor kinderen in LUMC

Elk jaar is het weer een feest voor Sint en zijn Pieten om aan te komen in Leiden. Alle blije kinderen met hun familie staan ons vrolijk toe te zwaaien op de kade. Met de optocht en daarna de Pieten met spelletjes in de binnenstad van Leiden is het één groot feest. Uiteraard kunnen de kinderen een hand geven aan Sint zelf bij de meet en greet op het Stadhuisplein.

Helaas zijn wij ons er ook van bewust dat niet alle kinderen van Leiden kunnen komen. Sommige zijn ziek en verblijven daarom in het LUMC. Omdat Sint juist wil dat deze kinderen niet vergeten worden heeft hij een kleine groep Pieten de opdracht gegeven deze kinderen een bezoek te brengen. Tijdens de intocht, zodat die kinderen ook bij het feest horen.

Ook in het LUMC zullen ze weten dat de Leidse Pieten er zijn en zullen de kinderen die het zo hard nodig hebben flink verwend worden. Zo hoort het ook want Sinterklaas is een feest voor jong en oud, arm of rijk en gezond of ziek.

Sint wil dan ook graag de Leidse ondernemers bedanken die het hart op de juiste plaats hebben. Zonder deze ondernemers was het niet mogelijk geweest.

Hoogvliet Supermarkten, Bruna Stevenshof,  Just Kiddies, Panic Fashion, Barthen keuken Design center, Voet Timmer en Onderhoudsbedrijf, Douchebakkenopmaat.nl, Stukadoorsbedrijf Leiden, Verhuis en transport bedrijf Jan van Duuren en nog vele anderen die een donatie hebben gedaan.

« Terug naar nieuwsoverzicht