Volg 'Sinterklaas in Leiden' op Facebook!

23 juni 2016

Volg 'Sinterklaas in Leiden' op Facebook! Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de intocht? Like de Facebook-pagina van Sinterklaas in Leiden. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes over de intocht in Leiden.

Lees verder »

Foto's Intocht 2014

4 november 2015

Foto's Intocht 2014 Op Zaterdag 22 november 2014 zette Sinterklaas met zijn pieten voet aan wal op de Leidse Beestenmarkt. De intocht was een daverend succes. Sinterklaas en de pieten hadden een fantastisch welkom. We hopen dat jullie met zijn allen ook een prachtige dag hebben gehad! De eerste fotoalbums staan online. Kijk op: Foto's Hart van Leiden of op Foto's Leidsch Dagblad

Lees verder »

Ook intocht voor kinderen in LUMC

13 december 2014

Ook intocht voor kinderen in LUMC Tijdens de intocht in de stad is een groep Pieten naar het LUMC geweest. Zij hebben daar de kinderen die wegens ziekte niet naar de stad konden komen bezocht.

Lees verder »

Intocht Sinterklaas groot succes!

24 november 2013

De intocht van Sinterklaas in Leiden was een groot succes. Het prachtige winterzonnetje deed daar aan mee, alle vrijwilligers, het publiek, de brugwachters, de politie, de gemeente, de winkeliers, muzikanten, de marktkooplui en de ondernemers. Een korte impressie van de media van zondag 24 november!

Lees verder »

Sinterklaas in Leiden één van de vele winnaars Rabobank Wensenfonds

22 november 2013

Donderdagavond 21 november was het zo ver: De Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest reikte de prijzen uit van het Rabobank Wensenfonds. Namens de Stichting Sinterklaas in Leiden waren de secretaris Roy Zitman en coördinator vrijwilligers Jeffrey Glasbergen aanwezig. Voorzitter Peter van Delft is in zijn nopjes: "Er waren veel genomineerden en veel doelen die je van harte een bijdrage uit het Rabobank Wensenfonds gunt. Ik vind het dan ook geweldig dat zo veel stichtingen en verenigingen uit de regio hun wensen in vervulling zien gaan. Als Sinterklaas in Leiden kunnen we met het bedrag nieuwe kleding kopen. Dat is hard nodig; veel van onze pieten kunnen wat nieuws gebruiken!"

Lees verder »

Facebook - Instagram Facebook - Instagram

Sinterklaas in Leiden heeft ook een eigen Facebookpagina. Neem snel een kijkje!

Volg ons ook op Instagram @intochtleiden

Sint in Leiden op Facebook »

Lieve Sint en Piet!

 76996033_2794950417204461_8004747866310443008_n.jpg

Help mee! Help mee!

Sinterklaas in Leiden is op zoek naar vrijwilligers, donateurs en sponsors! Wil je meer weten over onze organisatie neem dan contact op!

Meer informatie over de ANBI-status »